Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NA ÉS ? ? ?

2008.07.29

Na és?

na és?Ez az a kérdés, ami minden problémát rögtön megold! Gondterhelt vagy, esetleg ideges? Nem sikerült valami, vagy csak egyszerűen rossz lábban keltél fel? Használd a "Na és?" technikát!

Persze vigyázzunk vele, ne legyen belőle véletlenül se amolyan Pató Pálos szófordulat. A "NA ÉS?" technika lényege nem az, hogy elmenjünk a lehetőségek mellett. Akkor kell haszálni, amikor túl akarjuk tenni magunkat valami már megtörtént problémán, amin már túlvagyunk időben, de érzelmileg még benne maradtunk. Amikor cselekedni kell, akkor ne ezt vegyük elő :)

Van egy Andy Warhol idézet, amelyik pont erről szól:

"Néha az emberek éveken keresztül ugyanattól a problémától boldogtalanok, holott, azt is mondhatnák: NA ÉS?
Nem tudom, hogyan éltem volna túl az éveket, mielőtt megtanultam, hogyan hasznájam ezt a trükköt.
Sokáig tartott, még megtanultam, de ha egyszer sikerül, sose felejted el!" (A. Warhol)

Minden olyan helyzetben, amikor nem tudunk továbblépni, amikor úgy érezzük hogy "jajistenem most mi lesz"? alkalmazzuk a "NA ÉS?" technikát! Amikor már feladnád, mondd azt hangosan magadnak, hogy: "NA ÉS?"

Ez a legnagyszerűbb, amit tehetsz! Ezzel útját állod a további negatív gondolatoknak, és kinyitod a kaput a jó érzések számára!

A NA ÉS technika tujaldonképpen az önmagunknak való megbocsátás képessége. Meg tudunk-e maradéktalanul bocsátani? Ha képesek vagyunk megbocsátani, azért mert valamit rosszul csináltunk, akkor rögtön felszabadulnak az energiák ahhoz, hogy új úton indulhassunk el... és mikor tudunk MARADÉKTALANUL megbocsátani önmagunknak? Akkor, ha nem is emlékszel, ha úgy érzed meg sem történt! És pont erről szól a "NA ÉS?" technika!

De ha ez sem elég, akkor válaszolj a kérdésre, amit feltettél magadnak. Miután megkérdezted magadtól: hogy "NA ÉS AKKOR MI VAN?" válaszolj is rá! Hamar ki fog derülni, hogy erre a kérdésre az első válasz ami beugrik, majdnem mindig az, hogy SEMMI!

Az élet megy tovább, mégpedig olyan irányba, amilyenbe gondolataiddal és érzéseiddel irányítod!

És ha ez sem győzött meg, akkor mondogasd magadnak ezt az ócska reklámszlogent: "Használata egyszerű, mégis milyen nagyszerű!" Ez nagyon nem kívánkozott ide a végére, de erre mondom én hogy: "NA ÉS?" :))

Használjátok egészséggel!

 

www.thesecret.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.