Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nem kell semmit sem tenned, csak azt, amit akarsz! Érzed jól magad, és élvezd az életet!!!

2008.07.25

Esther Hicks erőt adó üzenete

esther hicks"Nem azért jöttünk ide, hogy bármilyen hitre rávegyünk. Számunkra izgalmas látni azt a fantasztikus variációt, amiben hinni tudtok, és mindebben a tökéletes egyensúlyt. Tehát nem azért vagyunk itt, hogy megváltoztassuk azt, amiben hiszel, hanem azért, hogy emlékeztessünk az Univerzum örök törvényeire, és részleteiben is kifejezzük azokat.

Ha felismernéd a saját képességedet arra, hogy jól érezd magad, akkor soha nem várnád el senkitől, hogy megváltozzon, hogy másképp viselkedjen veled szemben csak azért, hogy TE jobban érezhesd magad. Felszabadulhatnál végre ez alól a nehéz, fáradságos, és lehetetlen szükséglet alól, hogy mindenáron megpróbáld kontrollálni a körülötted lévő világot, a partneredet, a gyerekeidet. Egyedül TE vagy az, aki megteremti a TE valóságodat. Mert senki más nem gondolkozhat helyetted, minden gondolatod a saját teremtményed, ez az egyetlen, amit valóban képes vagy kontrollálni.

Az egyetlen dolog, ami létezik, az a Jólét áradása, a tiszta pozitív energia áradása. És az Univerzum, mindaz, amit mi ismerünk, csakis ebben bővelkedik. Ez a világ a Jóléten alapszik, és ez a Jólét mindenben drámai módon megnyilatkozik. Amikor megengeded, hogy a Jólét áradata keresztülfolyjon rajtad egész valójában, jól érzed magad. De amikor részlegesen blokkolod a Jólét áradatát, nem érzed magad olyan jól. Csakis és kizárólag a Jólét áradata létezik, amit vagy átengedsz folyni a lényeden, vagy nem. És az érzéseid azok a csodálatos mérőműszerek, melyek visszajelzést adnak neked arról, hogy milyen mértékben engeded be, vagy állsz ellen a Jólét áramának az életedben, milyen mértékben kapcsolódsz a Forráshoz.

Ma van új életem első napja.

Ma újrakezdem az életem.

Minden, ami jó, hozzám siet ma.

Hálás vagyok az életemért.

Ma mindenben a szépet látom.

Szenvedélyesen törekszem a célom felé.

Mindennap szakítok időt játékra és nevetésre.

Éberen, energikusan, és teljes lényemmel élem az életem.

Merek saját magam lenni, felvállalom igazi lényemet.

Emberi formában megtestesült csoda vagyok.

Az élet tökéletes kifejezési formája vagyok.

Hálás vagyok azért, hogy az vagyok, aki vagyok.

A mai nap életem legcsodálatosabb napja.

Most talán úgy érzed, hogy könnyebb lenne befogadnod ezeket a szavakat, ha földi léted első napján hallottad volna őket. És ha fizikai léted első napján beszélni tudtunk volna hozzád, akkor azt mondtuk volna neked: üdvözlünk a Föld nevű bolygón!

Nincs a világon semmi, amit ne tehetnél meg, amivé ne válhatnál, vagy amit ne birtokolhatnál. TE magad vagy a teremtő erő, és a saját hatalmas, és tudatos akaratod eredményeképpen vagy itt ebben a fizikai testben. Haladj előre utadon, mindig csak azoknak a dolgoknak adva gondolati energiát, amelyeket meg akarsz valósítani, míg további tapasztalatokat gyűjtesz ahhoz, hogy még pontosabban el tudd dönteni, hogy mit is akarsz valójában. Amint világosan meghatároztad célodat, csak erre gondolj.

Időd legnagyobb részében adatokat fogsz gyűjteni: adatokat, amelyek azt segítenek eldönteni, hogy mit is akarsz valójában. De az igazi feladatod az, hogy eldöntsd, mit akarsz, és azután teljes figyelmedet erre koncentráld. Mert ha arra fókuszálsz, amit meg akarsz teremteni, akkor ezzel magadhoz vonzod azt. Ez a teremtés folyamata.

Én teljes lélekkel hiszek abban, hogy TE egy csodálatos lény vagy, hogy van benned valami fantasztikus, függetlenül attól, hogy mi történt veled eddig az életedben. Függetlenül attól, hogy abban hiszel-e, hogy fiatal, vagy abban, hogy öreg vagy.

Abban a pillanatban, hogy elkezdesz helyesen gondolkodni, valami benned, ez a belső erő, amely hatalmasabb az egész világnál, elkezd a felszínre törni. És átveszi az irányítást az életedben. Ez az erő enni ad neked, ellát ruhával, irányít téged, megvédelmez, egész életedet táplálja – ha hagyod. Ebben száz százalékosan biztos vagyok.

Csak a jóra fókuszálok az életemben.
Érzem magam körül a szeretetet, az örömet és a bőséget.

Vedd könnyedén, és élvezd ezt a folyamatot.
Nem kell semmit tenned, csak azt, amit tenni akarsz."

 

www.thesecret.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.