Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Semmi sem fontosabb annál, mint hogy jól érezd magad!!!

2008.08.01

 

Semmi sem fontosabb annál, mint hogy jól érezd magad

 

 

Semmi sem fontosabb annál, mint hogy jól érezd magadMielőtt bármibe is belefognál a Vonzással kapcsolatban, fontos, hogy meghozz egy döntést itt és most. Mégpedig azt a döntést, hogy bármi is történik, bárkivel is vagy, bármilyenek is a körülményeid, bárhol is vagy éppen: BOLDOG LESZEL! Boldog leszel és a jobb érzés felé törekszel mindig, minden pillanatban. Ha ezt a döntést nem hozod meg, nem fogsz tudni elmozdulni a holtpontról és hiába is bármilyen segítség. Ha nem döntöd el, hogy bármilyen körülmények között boldog leszel, hiába bármilyen tréning és hiába, bármilyen tanács, nem lesz jobb az életed!
Rengeteg olyan ember és körülmény vesz majd körül a jövőben, - és persze vesz körül most is - akik, vagy amik megpróbálnak eltéríteni a jobb érzésektől, akár a kritikájukkal, vagy kételkedésükkel, akár közvetlen akadályozó magatartásukkal. Ezután is lesznek olyan emberek, akik majd nem akarják, hogy Te jól érezd magad a bőrödben, és azt tedd, amit csak igazán szeretnél, és ezután is érkeznek majd a számlák, fizetési felszólítások és váratlan kiadások - legalábbis egy darabig mindenképp.
Azonban minden csak rajtad múlik és azon, hogy egy adott pillanatban mit választasz: a jobb érzést, vagy azt ami rosszabbul esik neked. A boldogságot választod, vagy az idegeskedést és a boldogtalanságot.
Ha nem akarod meghozni ezt a döntést, ne is olvass tovább és ne is jelentkezz semmilyen tréningra, vagy tanácsadásra és önfejlesztő könyvet se vegyél többet a kezedbe. Úgysem lesz semmilyen eredménye, feleslegesen pedig pazarold sem a magad, sem pedig mások idejét. Inkább haladj tovább az utadon és találd meg azt, amiben úgy véled, örömödet leled.
Tudom, hogy ez talán most nem könnyű! Azt mondhatod: „Hogyan lehetnék boldog, amikor nem úgy alakul az életem, ahogy szeretném, és nem érem el, nem kapom meg azt, amit akarok?”
Én viszont erre azt mondom:
Nem akkor leszel boldog, amikor eléred, amit szeretnél, és olyan lesz az életed, amilyennek szeretnéd!
Akkor éred el, amit szeretnél, és akkor lesz olyan az életed, amilyennek szeretnéd, amikor egyszer és mindenkorra eldöntöd, hogy mindentől és mindenkitől függetlenül, BOLDOG LESZEL!

Ha viszont kész vagy meghozni azt a döntést, hogy Itt és Most boldog leszel, boldog vagy, akkor ne habozz ezt ki is nyilvánítani. Jelentsd ki hangosan a tükör előtt állva, írd ki magadnak egy jól látható helyre, mondd fel egy magnószalagra vagy egy CD-re, hogy bármikor vissza tudd hallgatni, ahogy kinyilvánítottad a választásodat. Akár videóra is felveheted magad, amint hangosan határozottan kijelented: „BOLDOG VAGYOK! ÉS MINDEN PILLANATBAN ARRA TÖREKSZEM, HOGY EZT A TERMÉSZETES BOLDOGSÁGOMAT TAPASZTALJAM MEG!”
Miközben kimondod, figyeld magad. Na, milyen érzés?
Jelentsd ki, olvasd el, hallgasd vagy nézd meg, akár minden nap többször is, amikor csak eszedbe jut és kedvet érzel hozzá. Azonban ügyelj arra, hogy ne váljon mindennapi, megszokott, automatikus rutinná. Valahányszor kijelented, elolvasod, meghallgatod, vagy megnézed, figyeld közben az érzéseidet.
Légy jelen az érzéseidben és érezd, hogy tényleg BOLDOG VAGY!

Mert a Világ csak így nyílik ki iagzán számodra!

 

Ezért semmi sem fontosabb annál, mint hogy jól érezd magad!

 

www.thesecret.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.