Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Döntés

2008.08.22

Döntés

döntésÉletünk minden pillanatában döntünk. Döntünk arról, hogyan akarunk élni, mit szeretnénk enni, kikkel barátkozunk, hogyan érezzünk.
A tudatos gondolkozás egyik alapfeltétele hogy a vágyainknak megfelelően döntsünk. Döntéseink eredményeképpen alakul az életünk.

Sajnos kisgyerek korunkban elhagyjuk, illetve a neveltetésünk során elvesztjük a tudást, hogy tudjunk arról mi a helyes döntés a számunkra. Mikor megszületünk, és a szüleinkkel élünk, akkor ők döntenek helyettünk. Aztán kikerülünk a nagybetűs életbe és ránkszabadul a döntéskényszer, ilyenkor sokszor nem ismerjük fel a nekünk legmegfelelőbb döntési helyzetet.

Sokáig én sem ismertem fel, hogy a SAJÁT MAGAM FELELEK minden döntésemért. Sokszor mást hibáztattam azért, ahogyan alakult az életem. Mostanában sokat jut eszembe a múltam, és jönnek elő az emlékek, mikor hogyan döntöttem.

13 éves koromban eldöntöttem, hogy soha nem megyek férjhez. Ennek az volt az oka, hogy a szüleim egy éves koromban elváltak. Az apámat a mai napig nem ismerem, pedig két utcával arrébb lakott tőlünk. Az anyukám még kétszer ment férjhez, és mint közelről figyelhettem, egyik házasságában sem volt boldog. Neki nagyon fontos volt, hogy férjezett legyen, büszke volt, hogy minden kapcsolata házassággal pecsételődött meg. De a boldogságot élete végéig kereste. 13 évesen eldöntöttem, hogy boldog akarok lenni, és nem asszony. Innentől olyan társakat vonzottam az életembe, akiknek nem volt fontos a papír, de a boldogságot keresték.

Az első kapcsolatom a párom halálával ért véget. Ezt a kapcsolatot is eldöntöttem, hét évig boldogságban éltem vele :)
A második kapcsolatom 15 éve tart, ebből 10 év csodálatos volt. Mostanában megint döntés előtt állok és nagyon figyelek, hogy béke legyen körülöttem. Eddig mindig jól döntöttem :)

TE hogy DÖNTESZ? BOLDOG VAGY?

Mikor elkezdünk tudatosan gondolkozni, nagyon fontos, hogy a megfelelő döntést hozzunk. Mindig arra gondoljunk, amit el akarunk érni, amire vágyunk.

Évekig rettegtem a gyermekkori álmaim miatt, és elDÖNTÖTTEM, hogy valami történik velem. Aztán mikor bekövetkezett a tragédia, akkor szinte megnyugodtam. Akkor még nem tudtam, hogy a vonzás törvénye müködött, inkább arra gondoltam, hogy ha ez a sorsom, akkor jöjjön minél előbb.
Ha arra gondolunk, hogy biztonságban vagyunk, akkor biztonságban fogunk lenni. Ez egy döntés. Döntsünk mindig arról, hogy mit szeretnénk. Éljük meg azt a pillanatot minden nap, ezáltal azok az energiák fognak elindulni felénk, amik a döntésünk eredményét segítik.

TE hogy DÖNTESZ? BIZTONSÁGBAN VAGY?

Ha az egészséged most más, mint amit szeretnél, akkor DÖNTSÉL arról hogy EGÉSZSÉGES VAGY. Ha a betegségeddel foglalkozol, akkor folyamatosan azokat az energiákat vonzod magadhoz, amik gyengítenek. Ha viszont az EGÉSZSÉGEDDEL foglalkozol, HISZEL abban, hogy egészséges vagy, akkor a gyógyító energiák indulnak feléd. Hányszor láttunk és hallottunk csodás gyógyulásokról. Emlékeztek, mikor Jézus a vakot látóvá tette? Ez csak úgy valósulhatott meg, hogy a vak is hitt abban hogy lát. Azt a döntést hozta meg, hogy hisz Jézus gyógyító erejében, és hisz abban, hogy a látását visszanyeri. Nem is olyan régen a Naplóban volt egy csodás riport egy édesanyáról, akinél a terhességének félidejében vették észre, hogy rákos beteg. Ő viszont eldöntötte, hogy egészséges lesz, és a babáját is egészségesen szüli meg és felneveli. Az orvosok nem adtak szinte semmi esélyt, de ő mégis DÖNTÖTT. Egészségesnek hitte magát, naponta több oldalt teleírt egy mondattal: Egészséges vagyok, egészséges vagyok, egészséges vagyok….
A baba és anyukája MOST egészséges. Hogy miért? Mert jól döntött!!!!

TE hogy DÖNTESZ? EGÉSZSÉGES VAGY?

Sokan mondtuk éveken keresztül, hogy nem tehetem meg ezt vagy azt, mert nincs pénzem. Az én életemben ez is egy nagyon rossz döntés volt. Azt eredményezte, hogy tényleg egyre kevesebb pénzem lett, hiába dolgoztam napi 12-14 órát. Mikor a gondolkozásomat kezdtem tudatosabbá tenni, akkor elDÖNTÖTTEM, hogy igen is van pénzem, bármit megtehetek, amit szeretnék. Persze nem vettem rögtön repülőjegyet Bora-Borára :))), mert még tart a régi teremtéseim eredménye, de tudom hogy egyszer eljutok oda is. Viszont mostanában kezdek magamra is költeni. Vettem új ruhát, nyakláncot, kisebb ajándékokkal lepem meg magamat. Időnként étteremben eszünk, cukrászdába járunk. Engem ez most kielégít és boldoggá tesz. Nagyon sok pénzre vágyok, és minden forintnak már meg is van a helye. Tudom a célomat, és folyamatosan erre gondolok. Mert döntöttem. Szeretnék jobb életet magamnak, a szeretteimnek. Úgy DÖNTÖTTEM, hogy a sok pénzből megvalósítom a vágyaimat. A vágyaimat pedig leírtam magamnak, hogy folyamatosan szem előtt legyen. Mindig emlékeztessen. Igy döntöttem.

TE hogy DÖNTESZ?

Köszönöm, hogy meghallgattatok :)

 

www.thesecret.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.